M9520-233問題集、M9520-233参考書、M9520-233試験資料、M9520-233試験情報、M9520-233練習問題

TestpassportのIBM Software Sales Mastery M9520-233問題集を購入して、お友達にお勧めざるを得ない作ることができます。
弊社のIBM Software Sales Mastery M9520-233参考書は認定試験の情報源を提供するための最良のウェブサイトであることが証明されています。
弊社のIBM Software Sales Mastery M9520-233試験資料は有利な価格を持っており、品質保証を持っています。
弊社のIBM Software Sales Mastery M9520-233試験参考書できっとあなたが望ましい成功を取られます。
弊社のIBM Software Sales Mastery M9520-233受験対策はあなたを助けるために迅速かつ便利なトレーニングツールを見つけることができます。
弊社のIBM Software Sales Mastery M9520-233勉強資料を使うと、あなたの目標を達成し、最高の結果を得ることができます。

M9520-233試験情報

試験名称:IBM Social Business Solution Sales Mastery Test v1
質問数:61
回答時間:90分
合格に必要な正答率:75%

弊社のIBM Software Sales Mastery M9520-233参考書はあなたが必要とした一切の試験トレーニング資料を準備して差し上げます。
弊社のIBM Software Sales Mastery M9520-233練習問題は受験生のために特別に作成したものですから、97%パーセントの合格率を保証します。
最優秀なIBM Software Sales Mastery M9520-233勉強資料を提供してあなたを試験に合格させることを保証します。
弊社のIBM Software Sales Mastery M9520-233問題集は技術と技術的なポストのあなたのレベルと一致して得るのを助ける、高い給料を得るために、ITホワイトカラー労働者に緩和することができます。

IBM Software Sales Mastery M9520-233出題範囲:

セクション 1 – ソーシャル?ビジネスの理解 (21%)
セクション 2 – Connections 概要 (13%)
セクション 3 – WebSphere Portal 概要 (16%)
セクション 4 – Lotus Sametime 概要 (7%)
セクション 5 – Lotus Quickr 概要 (12%)
セクション 6 – ビジネス?アナリティクス 基礎 (15%)
セクション 7 – エンタープライズ?コンテンツ管理 (ECM) マーケットプレイスと製品ポートフォリオ (16%)

高品質なIBM Software Sales Mastery M9520-233受験資料と無料のオンライン顧客サービスを提供するだけでなく、最速のスピードと試験のアウトラインを更新します。
あなただけの適切なIBM Software Sales Mastery M9520-233トレーニング教材を選択する必要があります。
実際の環境で本格的なIBM Software Sales Mastery M9520-233試験の準備過程を提供しています。
弊社のIBM Software Sales Mastery M9520-233受験対策を選んで、多くの時間とエネルギーを節約こともできます。
弊社のIBM Software Sales Mastery M9520-233問題集はあなたが自分の知識と技能を高めることに助けになれることだけでなく、さまざまな条件であなたのキャリアを助けることもできます。
M9520-233質問と回答を提供し、あなたも多くの良いアイデアを思い付く人を作ることができます。

1.A social business is ______.
A. exciting, territorial and aggressive
B. educational, tenacious and negotiable
C. engaged, transparent and nimble
D. exclusive, technical and networked
Answer: C

2.Discussion Forums in Connections 3 can be created where?
A. In your own Profile.
B. Only in Communities.
C. As part of an Activity.
D. Standalone and inside Communities.
Answer: C

3.Companies may use social business to drive enhanced value in which of the following areas?
A. Quick, collaborative feedback from subject matter experts in their field.
B. To launch a global brand quickly
C. Enter new markets.
D. All of the above.
Answer: A

4.How are people currently operating as we become a smarter planet?
A. Educated, aware and virtualized.
B. Instrumented, intelligent and interconnected.
C. Integrated aligned and virtualized.
D. Segmented, networked and simplified.
Answer: B

5.Online awareness allows place members to see when other members are online.
Which of the following products will enable online awareness in Lotus Quickr Places?
A. Lotus Connections
B. Lotus Sametime
C. LotusLive Meetings
D. IBM WebSphere Portal
Answer: B

6.What capabilities are available out of the box with the IBM Customer Experience Suite?
A. Social integration with Lotus Connections, analytics with Core Metrics, WebTrends, Unica and Omniture, improved self service
B. Lotus Forms Product
C. Business Integration & Predictive Analytics
D. Websphere Commerce Suite
Answer: A

7.An organization is interested in IBM Cognos Business Intelligence, but they say they already have many business intelligence and reporting systems in place.
What is the best way for the sales representative to respond?
A. Cognos allows organizations to select the appropriate roles that match their user behaviors.
B. Cognos solutions are designed with the business user in mind, freeing up IT resources and promoting self service.
C. The Cognos Workforce Performance solution is tailored to the specific needs of HR, without requiring IT to create these reports.
D. Cognos was designed to take information from multiple applications and pull it together into a single platform.
Answer: B

8.What is a documented benefit of a personalized web experience?
A. Lower initial cost to develop.
B. Increased conversion rate, increased engagement, broader audience.
C. Decreased complexity for users.
D. Increased viewership driven by product giveaways.
Answer: B

9.What products and/or technologies incorporate ECM content in social and collaborative team
A. IBM Content Manager Collaboration Edition.
B. IBM FileNet Content Manager Collaboration Edition.
C. IBM Lotus Connections integrated w/IBM FileNet Content Manager or IBM Content Manager.
D. All of the above.
Answer: A

10.Which Connections service allows distributed teams to complete projects on time and meet goals?
A. Bookmarks
B. Activities
C. Profiles
D. Blogs
Answer: B

11.What did the 2010 IBM Global CEO Study reveal as the three differentiators of High Performing Companies?
A. CEOs that blog, large scale company use of public social networks, great advertising campaigns.
B. Active customer facing forums, moderated comments to ensure good behavior in the community and product review video sharing.
C. Embody creative leadership, build operating dexterity, reinvent customer relationships.
D. Instant messaging available from the home page, analytics to determine sentiment trends, rich mobile applications.
Answer: C

12.Which feature of IBM Cognos Business Intelligence is designed to meet the specific demands of business analysts?
A. Data exploration for multiple dimensions and hierarchies.
B. Simplified ad hoc reporting.
C. Portal integration.
D. Go! Search
Answer: A

 

Posted in